Известие

Collapse
No announcement yet.

Екстрата "Follow me"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Екстрата "Follow me"

Има ли в 166 такова нещо или не?
    И другия въпрос е как се активира въпросната екстра,как се програмира?
    Alfa 166 2,4 jtd
    Alfa 33 1,7-беше на жената
    Toyota Passeo-новата на жената
    Всички четем упътването когато няма смисъл

Първоначално публикувано от BOXER_33_PLD Покажи съобщение
    Има ли в 166 такова нещо или не?
    И другия въпрос е как се активира въпросната екстра,как се програмира?
    На някои модели 166 го има. Активира се като в рамките на 2 минути след спирането на двигателя, се задейства лостчето за сигнално присветване на дълги светлини. Няколко последователни дръпвания на лостчето за фаровете променя времето през което светлините ще останат запалени в интервала 30 - 210 сек.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      На някои модели 166 го има. Активира се като в рамките на 2 минути след спирането на двигателя, се задейства лостчето за сигнално присветване на дълги светлини. Няколко последователни дръпвания на лостчето за фаровете променя времето през което светлините ще останат запалени в интервала 30 - 210 сек.
      А ключа за фаровете в какво положение трябва да е, също и контактния ключ, трябва ли да е на контакт
      Alfa Romeo 166 3.0 V6 24v 220hp 11/2001г.-Настояща!
      Alfa Romeo 156 1.6TS 120hp 1999г. & Opel Tigra 1.4 16v 90hp 1996г. на жената - Бившите!
      FIAT Bravo 1.2 16v 82hp 10/1999г.-Някога отдавна!

Comment

Първоначално публикувано от savoibul Покажи съобщение
        А ключа за фаровете в какво положение трябва да е, също и контактния ключ, трябва ли да е на контакт
        От момента в който се изключи от контакт и дори извади ключа, преди да са изминали 2 минути. Не би трябвало да има значение това, в какво положение е превключвателят за фаровете.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
          От момента в който се изключи от контакт и дори извади ключа, преди да са изминали 2 минути. Не би трябвало да има значение това, в какво положение е превключвателят за фаровете.
          Мерси колега за бързия отговор, ще го пробвам и ще пиша ако го имам. Макар че се самнявам, все пак тази екстра може би се отнася повече за новия фейс.
          Alfa Romeo 166 3.0 V6 24v 220hp 11/2001г.-Настояща!
          Alfa Romeo 156 1.6TS 120hp 1999г. & Opel Tigra 1.4 16v 90hp 1996г. на жената - Бившите!
          FIAT Bravo 1.2 16v 82hp 10/1999г.-Някога отдавна!

Comment

Първоначално публикувано от savoibul Покажи съобщение
            Мерси колега за бързия отговор, ще го пробвам и ще пиша ако го имам. Макар че се самнявам, все пак тази екстра може би се отнася повече за новия фейс.
            Най-вероятно моделите преди 2003 г. я нямат тази екстра.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Добре де,паркирал съм,гася колата,вадя ключа,връщам врътката за фаровете и дръпвам лостчето за дългите? И би трябвало да светнат късите, и да останат да светят.Правилно ли разбирам?
              Alfa 166 2,4 jtd
              Alfa 33 1,7-беше на жената
              Toyota Passeo-новата на жената
              Всички четем упътването когато няма смисъл

Comment

Първоначално публикувано от BOXER_33_PLD Покажи съобщение
                Добре де,паркирал съм,гася колата,вадя ключа,връщам врътката за фаровете и дръпвам лостчето за дългите? И би трябвало да светнат късите, и да останат да светят.Правилно ли разбирам?
                Точно така. Трябва да светнат късите светлини и мигачите също.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Бихте ли обяснили какво представлява тази Follow me функция ?
                  Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Follow Me Home - фаровете остават да светят известно време (колкото ти си избереш), след като слезнеш от колата, за да виждаш къде ходиш, докато се прибереш у вас....
                    В 99% от случаите е безполезно, но веднъж ако ти потрябва върши прекрасна работа

http://www.youtube.com/watch?v=RqOIpfzwtx4
                    Last edited by Kuku; d.m.y г., 16:23.
                    sigpic

Comment

яко.
                      ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Но мисля че никоя 166 няма тази екстра.Аз досега да ви кажа не съм го ползвал...........
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Аз го ползвах няколко пъти на вилата.... 5-6 пъти за 4 години
                          sigpic

Comment

колеги на моята 147 ца го има но не ми изписва на таблото follow me 30 sec а само се пуска лампата за къси светлини дали мога да регулирам колко дълго да светят ?

Comment

А до коло е сигурно че колите преди 2003г. я нямат тази екстра?
                              Alfa Romeo 166 2.4 JTD 140hp/after remap 190hp/ Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp/after remap 140hp/!!!/Suzuki750 Gsx-R 150+hp.

Comment

Working...
                              X