If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Има ли в 166 такова нещо или не?
И другия въпрос е как се активира въпросната екстра,как се програмира?
На някои модели 166 го има. Активира се като в рамките на 2 минути след спирането на двигателя, се задейства лостчето за сигнално присветване на дълги светлини. Няколко последователни дръпвания на лостчето за фаровете променя времето през което светлините ще останат запалени в интервала 30 - 210 сек.
На някои модели 166 го има. Активира се като в рамките на 2 минути след спирането на двигателя, се задейства лостчето за сигнално присветване на дълги светлини. Няколко последователни дръпвания на лостчето за фаровете променя времето през което светлините ще останат запалени в интервала 30 - 210 сек.
А ключа за фаровете в какво положение трябва да е, също и контактния ключ, трябва ли да е на контакт
А ключа за фаровете в какво положение трябва да е, също и контактния ключ, трябва ли да е на контакт
От момента в който се изключи от контакт и дори извади ключа, преди да са изминали 2 минути. Не би трябвало да има значение това, в какво положение е превключвателят за фаровете.
От момента в който се изключи от контакт и дори извади ключа, преди да са изминали 2 минути. Не би трябвало да има значение това, в какво положение е превключвателят за фаровете.
Мерси колега за бързия отговор, ще го пробвам и ще пиша ако го имам. Макар че се самнявам, все пак тази екстра може би се отнася повече за новия фейс.
Добре де,паркирал съм,гася колата,вадя ключа,връщам врътката за фаровете и дръпвам лостчето за дългите? И би трябвало да светнат късите, и да останат да светят.Правилно ли разбирам?
Alfa 166 2,4 jtd
Alfa 33 1,7-беше на жената
Toyota Passeo-новата на жената
Всички четем упътването когато няма смисъл
Добре де,паркирал съм,гася колата,вадя ключа,връщам врътката за фаровете и дръпвам лостчето за дългите? И би трябвало да светнат късите, и да останат да светят.Правилно ли разбирам?
Точно така. Трябва да светнат късите светлини и мигачите също.
Follow Me Home - фаровете остават да светят известно време (колкото ти си избереш), след като слезнеш от колата, за да виждаш къде ходиш, докато се прибереш у вас....
В 99% от случаите е безполезно, но веднъж ако ти потрябва върши прекрасна работа
колеги на моята 147 ца го има но не ми изписва на таблото follow me 30 sec а само се пуска лампата за къси светлини дали мога да регулирам колко дълго да светят ?
Comment